July 24, 2021

Muntjeskopen.nl

Alle informatie over jouw cryptocurrency

Categorie

Digitaal geld

Hier ben je nu
< Alle onderwerpen

Wat is digitaal geld?

Wat is digitaal geld? Veel mensen die niet bekend zijn met deze term, stellen zich deze vraag misschien. Ze begrijpen misschien niet echt hoe digitaal geld werkt en waarom ze er iets van moeten weten. Als je op mij lijkt, zou je waarschijnlijk denken dat het een behoorlijk verwarrend onderwerp is om te bespreken. Er zijn veel verschillende soorten digitaal geld, en iedereen heeft er zijn eigen definitie van. Ik zal uitleggen wat ik bedoel met digitaal geld en wat het voor u betekent en hoe het u kan helpen.

Digitaal geld is niets anders dan een digitale weergave van waarde. Het is niets meer dan een cheque of postwissel of een cadeaubon of een andere soort transactie waarbij een bepaald bedrag aan waarde is gemoeid. Het punt is dat het geen fysiek geld is dat je hebt. Wanneer u uw huur betaalt, de bibliotheek gebruikt of een creditcard gebruikt, wisselt u feitelijk een bepaald bedrag aan virtueel geld in voor echt geld. Je kunt dit virtueel contant geld, digitaal geld of digitaal activum noemen.

Digitaal geld kan worden gecreƫerd of vernietigd zonder enige fysieke eigendomsoverdracht. Als u uw portemonnee kwijtraakt of uw creditcard weggooit, verliest u uw digitale geld niet. U kunt het altijd herstellen als u weet hoe. Het is heel gemakkelijk om digitaal geld en de verschillende toepassingen ervan te begrijpen. Het mooie van digitaal geld is dat het allemaal digitaal is, dus het is erg veilig. Het is ook heel gemakkelijk om te verzenden en te ontvangen. Het kan zelfs vanaf een mobiele telefoon worden verzonden en ontvangen!

Vorige Centrale bank en hun verantwoordelijkheden
Inhoud van deze pagina
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.