September 28, 2021

Muntjeskopen.nl

Alle informatie over jouw cryptocurrency

Cardano kopen – dit moet je weten

2 min read
cardano kopen

Cardano kopen? Waar moet je op letten? Lees dit artikel dan.

Cardano is een nieuw open source, gedecentraliseerd, slim contractplatform op gedecentraliseerde slimme contracten, gelanceerd door Blockchain Development Output, Hong Kong (IOKK). Op basis van het cardioplatform is er ook een Cardano-token – ADA – valuta, die nu kan worden gekocht op online exchanges, zoals Binance en Bittrex, en ook kan worden bewaard in de Cardanian wallet.

Het token is ontworpen als een store-and-forward-protocol, waardoor gebruikers snel en gemakkelijk met elkaar kunnen handelen, zonder afhankelijk te zijn van betalingsgateways van derden.

Waarom is Cardano ontwikkeld?

Cardano is ontwikkeld op basis van het Proof of Stake (PoS) -algoritme. Met dit algoritme kunnen gebruikers een bepaald bedrag van hun tokens inzetten tegen de waarde van een ander activum, voor een vaste periode. Uitzetten wordt alleen gedaan op transacties die naar het netwerk worden verzonden, en het is de staker niet toegestaan ​​om te handelen of transacties te ontvangen totdat de transactie op het netwerk is bevestigd.

Hoe werken de transacties via Cardano netwerk?

Nadat een transactie op het netwerk is bevestigd, wordt het activum met de inzetbeloning overgeboekt naar de inzetrekening. Het geld op deze rekening kan vervolgens worden opgenomen als de eigenaar het wil uitgeven. Het slimme contract wordt vervolgens uitgevoerd, waardoor de houder van het token de beloningen kan opnemen als de waarde stijgt of daalt.

Het slimme contract biedt ook een mechanisme waardoor de kaartuitgever wordt beschermd. Wanneer de waarde van een Cardano-token afneemt, wordt deze automatisch omgezet in een ander actief op het Cardanian smart contract.

Cardano is ontworpen om gebruikers een nieuwe manier te bieden om in het financiële systeem te investeren. Door de toepassing van slimme contracttechnologie kunnen de voordelen van Cardano rechtstreeks van de uitgever naar de belegger worden overgedragen. Dit vermindert niet alleen de risico’s voor de emittent en hun activa, maar minimaliseert ook de kosten die gepaard gaan met het runnen van een beurs en het verschaffen van liquiditeit. aan de investeerders. Het proces wordt ook gemakkelijker gemaakt door de toepassing van Cardanian token, ADA, die rechtstreeks zijn gekoppeld aan het saldo van de kaarthouders op de kaart.

Cardano kopen? Of juist niet!

Naarmate de vraag naar Cardano toeneemt, kunnen beleggers ADA kopen en verkopen met een aanzienlijke korting op de huidige marktprijzen, en kunnen ze rechtstreeks tussen henzelf en hun kaarthouders handelen. Naarmate de vraag naar ADA toeneemt, kunnen de kaarthouders ook een hoog rendement verwachten. gebaseerd op het gebruik van hun slimme contract om hun saldi om te zetten in een vast rendement, zolang ze de Cardanian tokens die ze bezitten, behouden. Cardano zal in waarde blijven groeien naarmate de vraag toeneemt.

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.