September 28, 2021

Muntjeskopen.nl

Alle informatie over jouw cryptocurrency

Binance Coin (BNB) kopen?

3 min read
Binance Coin kopen

Hoe kan ik Binance Coin (BNB) kopen?

Wat is het proces om Binance Coin (BNB) te kopen op de beurs? Het is eenvoudig, en het is heel gemakkelijk te begrijpen.

Er zijn enkele basistools die u nodig heeft als u wilt gaan handelen met Binance. De eerste hiervan is de Binance-interface.

Als je nog nooit van Binance hebt gehoord, is de site een populaire site in de deviezenindustrie. Het is ontworpen voor zowel nieuwe handelaren als meer ervaren handelaren. De site is gemakkelijk te navigeren, heeft veel video’s, biedt een veilige inlogoptie en het is een veilige site zonder virussen of malware.

Er zijn verschillende manieren om Binance Coin (BNB) te verhandelen. Er zijn twee soorten accounts die u kunt aanmaken. Het eerste type wordt de “Level 1-account” genoemd en het tweede type wordt de “Level 2-account” genoemd. Het niveau 1-account wordt aanbevolen voor beginners die hun handelsvaardigheden willen testen, en die geld kunnen verdienen zonder hun eigen geld te riskeren.

Om een ​​niveau 1-account te openen, moet u de website van Binance bezoeken. Voer uw gegevens en uw gebruikersnaam en wachtwoord in de velden op de site in. Zodra uw account is geverifieerd, bent u klaar om uw informatie te registreren voor uw niveau 1-account. Het is ook mogelijk om je account te koppelen aan een bestaand Binance-account als je dit wilt.

Nadat u uw Level 1-account heeft geregistreerd, is de volgende stap om Binance Coin (BNB) te kopen het aanmaken van een handelsaccount. Om dit te doen, moet u naar de pagina “Mijn handelsprofiel” gaan. Van daaruit klikt u op de optie om uw handelsaccount aan te maken. Zodra u dit heeft gedaan, klikt u op de knop “Nu account maken“.

Als je meer hulp nodig hebt bij dit proces, kun je de FAQ-sectie van de Binance-website raadplegen. Er zijn tal van vragen die moeten worden beantwoord, en de informatie die u verstrekt, zorgt ervoor dat u alles krijgt wat u nodig heeft.

Zodra u klaar bent om te gaan handelen met uw Binance Coin (BNBNB) -account, moet u kiezen welke paren u wilt handelen. Als u deze paren op dit moment niet wilt verhandelen, kunt u ze later instellen zodra u zich op uw gemak voelt.

Als u klaar bent om te gaan handelen met uw account, krijgt u een lijst met paren waaruit u kunt kiezen. Klik op de optie om uw handelsgeschiedenis te bekijken, zodat u kunt zien waar u met elk paar succesvol bent geweest.

Als je weet hoe je Binance Coin (BNB) moet kopen, kun je de opties voor elk paar bekijken. Kies degene waarin u geïnteresseerd bent en klik op de “open bestelling”. U moet dan de gegevens invoeren voor de bestelling die u plaatst.

Nu je bestelling is geplaatst, moet je ervoor zorgen dat je Binance Coin (BNB) -makelaar voldoende liquiditeit heeft om de bestelling uit te voeren. Dit betekent dat u moet kijken of de prijs binnen de minimumvereisten valt voor de optie die u neemt. Voordat u aan een transactie begint, kunt u het beste controleren of de order momenteel niet boven uw handelslimiet ligt, aangezien de prijs mogelijk boven de minimumvereiste is gestegen voordat u zelfs maar de order invoerde.

Nadat de bestelling is geplaatst, wacht u tot de bestelling is gewist. Dit wordt meestal gedaan door dezelfde makelaar die de bestelling in de eerste plaats heeft geplaatst. Als het eenmaal is, heb je een open handel. Na een paar seconden heeft u de mogelijkheid om de transactie te annuleren of opnieuw te openen als dat nodig is.

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.